HAPPY SUNSHINE, HAPPY KIDS!

HAPPY SUNSHINE 3.0
Happy Sunshine gaat alweer haar 7e zonneseizoen in!  Geïnspireerd op het zonneprotocol bij Kinderopvang-organisaties. Wij zijn trots dat we nu al meer dan 200 kinderdagverblijven, 
100 gezinnen en daardoor meer dan 15.000 kinderen mogen insmeren. met onze kindvriendelijke zonnebrandlijn. Dit worden er nog veel meer, want we hebben onze formule verbeterd naar een SPF 30, die veilig is voor zowel de huid én het milieu.  Oftewel, Happy Sunshine 3.0!


De unieke formule is volledig nano-vrij en bevat daardoor geen enkele chemische zonnefilter. Happy Sunshine 3.0 maakt genieten in het zonnetje dus nóg veiliger. De crème herstelt de vochtbalans en beschermt de meest gevoelige kinderhuid maximaal.
Zelfs in het water!  Happy Sunshine heeft een water-bestendigheid van 80 minuten.

Waarom Happy Sunshine nu SPF30 ipv SPF50 hanteert. 

Over de succesvolle formule:

☀️Factor 30 beschermt voor 96,6% en factor 50 voor 98%.

Het verschil in bescherming is dus minimaal.

☀️Om een zo veilig en natuurlijk mogelijke crème te maken, moet het gebruik van bepaalde bestanddelen worden vermeden. Delen die normaliter nodig zijn om een crème van zonnefactor 50 te voorzien.

☀️Het gebruik van een zonnefilter 50 brengt naast een lagere gebruiks-vriendelijkheid, ook een risico met zich mee.

☀️ Onderzoek wijst uit dat men bij het gebruik van een zonnefactor 50 onterecht denkt langer beschermd te zijn tegen de zon en dus minder snel geneigd is om zich vaker in te smeren. Hierdoor wordt de kans op verbranding door de zon en andere huidklachten vergroot.
☀️ Om Happy Sunshine zo veilig mogelijk voor de huid én het milieu te maken, is daarom besloten vanaf nu een SPF30 te hanteren.


De krachtige en hydraterende minerale suncream van Happy Sunshine, beschermt optimaal tegen de zon en biedt een UVA- en UVB-zonbescherming. De crème is geschikt voor de normale- tot meest gevoelige (kinder-)huid. Verder is hij is rijk aan hoogwaardige natuurlijke antioxidanten, zoals druivenpit-olie en groene thee. Deze beschermen de huid tegen huidveroudering en schade van de zon. Mineral SPF 30 beschikt over heerlijke oliën die een extra beschermende werking hebben. Avocado-olie, macadamia-olie en sesam-olie verzorgen en verzachten de huid optimaal. Mineral SPF 30 voelt niet plakkerig, smeert prettig uit, laat geen witte waas achter, herstelt de vochtbalans en beschermt de kinderhuid maximaal. Daarbij is de crème vrij van chemische stoffen zoals bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen en pH neutraal.

Hierdoor is de crème geschikt voor de meest gevoelige huid en blijven het zeeleven en koraal onaangetast.