HAPPY SUNSHINE, HAPPY KIDS!

 

HAPPY SUNSHINE 2.0
Happy Sunshine gaat alweer haar 5e zonneseizoen in!  Geinspireerd op het zonneprotocol bij Kinderpvangorganisaties zij wij trots dat we nu al meer dan 200 kinderdagverblijven, 100 gezinnen en daardoor meer dan 15000 kinderen jaarlijks HAPPY mogen insmeren met ons kindvriendelijke zonnebrand lijn. Waarschijnlijk wordt dit nog meer, want we hebben onze formule zelfs verbeterd naar een SPF 50 en zijn vrij van huidirriterende grondstoffen. Oftewel, Happy Sunshine 2.0!

Ons Concept


Happy Sunshine is een veilige, waterresistante, parabeenvrije zonnecrème SPF50. Happy Sunshine suncream SPF 50 biedt de beste bescherming voor baby’s en kinderen. De cream bevat geen huidirriterende grondstoffen, parfum, kleurstof, alcohol, allergenen, parabenen en is uiteraard niet op dieren getest. 
 
De verzorgende formule biedt bovendien de mogelijkheid voor kinderen om extra lang in het water te blijven en toch beschermd tegen de schadelijke straling van de zon te zijn. De cream is waterresistentis hypoallergeen en dermatologisch goed bevonden.
 
Dit maakt dat de cream zelfs geschikt is voor de meeste tere en gevoelige huidjes. Happy Sunshine beschermt en verzorgt de huid van kinderen, zodat zij zich kunnen bezig houden met belangrijkere zaken: spelen in de zon.

HET ASSORTIMENT:

Happy Sunshine heeft de volgende producten in het assortiment:

Happy Sunshine SPF 50 Sun Cream


Happy Sunshine 100 ml (travelsize) - € 7,95
Happy Sunshine 500 ml - € 29,95
Happy Sunshine 1000 ml - € 59,95