Over Happy Sunshine Zonnebrandcrème SPF 30

De krachtige en hydraterende minerale suncream van Happy Sunshine, beschermt optimaal tegen de zon en heeft een UVA en UVB-zon-bescherming. De crème is geschikt voor de normale tot meest gevoelige (kinder-)huid. Verder is hij is rijk aan hoogwaardige natuurlijke antioxidanten, zoals druivenpit-olie en groene thee, die de huid beschermen tegen huidveroudering en schade van de zon. Mineral SPF 30 beschikt over heerlijke oliën die een extra beschermende werking hebben. Avocado-olie, macadamia-olie en sesam-olie verzorgen en verzachten de huid optimaal. Mineral SPF 30 voelt niet plakkerig, smeert prettig uit, laat geen witte waas achter, herstelt de vochtbalans en beschermt de kinderhuid maximaal.

Daarbij is de crème vrij van chemische stoffen zoals bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen en pH neutraal.

Hierdoor is de crème geschikt voor de meest gevoelige huid en blijven het zeeleven en koraal onaangetast.

JUTTER & Co. is een Expertise & Experience Centre dat zich volledig richt op het fantasierijk ontwikkelen en veilig verzorgen van kinderen van 0 - 12 jaar. Met meer dan 25 jaar ervaring in de professionele kinderopvang, ontstond bij de oprichtsters de wens om ervaringen op dit gebied te delen met andere kinderopvang-organisaties. 

Zij adviseren op basis van expertise en doet dit vanuit de visie dat elk product echt iets moet toevoegen aan de ontwikkeling van een kind of de veilige verzorging daarvan. 

Door onze wederzijdse passie voor veilige verzorging van jonge kinderen hebben JUTTER & Co. en Happy Sunshine elkaar gevonden in een partnerschap waarbij JUTTER & Co. de exclusieve distributeur wordt voor de Happy Sunshine producten. 

Onze producten

Happy Sunshine Suncream
100ML - €9,95 incl. BTW

Zeer gebruiksvriendelijke SPF30 zonnebrandcrème met UVA en UVB-filter op basis van 100% mineralen. Te verkrijgen in 3 handige pompflacon formaten (waaronder 1000ml voor professioneel gebruik). Waterbestendig, PH-neutraal en vrij van chemicaliën. 
Perfect om mee te nemen in de handtas voor onderweg.

Happy Sunshine Suncream 
500ML - €39,95 incl. BTW

Zonnebrandcrème die zeer kindvriendelijk en veilig is met SPF30 UVA en UVB-filter op basis van 100% mineralen. 
Te verkrijgen in 3 handige pompflacon-formaten (waaronder 1000ml voor professioneel gebruik). Waterbestendig, PH-neutraal en vrij van chemicaliën.

Happy Sunshine Suncream 
1000ML -  €74,95 incl. BTW

Zonnebrandcrème die zeer kindvriendelijk en veilig is met SPF30 UVA en UVB-filter op basis van 100% mineralen. 
Te verkrijgen in 3 handige pompflacon-formaten. Dit formaat is voor professioneel gebruik en wordt vooral op kinderdagverblijven gebruikt. Waterbestendig, PH-neutraal en vrij van chemicaliën.